Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BOTOK

Minden horgászfelszerelés egyik legfontosabb eleme a megfelelő horgászbot kiválasztása, hiszen ez ugyanolyan fontos, mint maga a horgászmódszer.

Horgász webáruházunkban horgászbotok széles választékából válogathat. Főként Croco és Delphin horgászbotokat forgalmazunk, kínálatunkban pedig megtalálhatóak a leggyakrabban használt horgászbot típusok: a feeder bot vagy picker bot, a bojlis bot, a pontyozó bot, a harcsázó bot, a pergető bot vagy éppen spod bot.

Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a megfelelő horgászbot kiválasztásakor?

A számunkra megfelelő bot kiválasztásakor elsődleges szempont a bot hosszúsága, továbbá fontos, hogy milyen a tesztgörbéje (parabolika), a gyűrű mérete és annak anyaga.

Manapság a legjobb minőségű kompozit anyagokat használják a horgászbot gyártók, ezek pedig minden horgászmódszerhez, horgászstílushoz megfelelőek. Egyes csúcsminőségű botoknál,a japán Toray Nano karbont használják.

Érdemes megvizsgálni a zsinórvezető gyűrűk minőségét, méretét, különösen akkor, ha pontyhorgászat a cél.  Ez lehet 40mm-es vagy 50mm-es keverőgyűrű.

A bot fogantyúja sem elhanyagolható, mivel az biztosítja a biztonságot és a kényelmet. A fogantyúk általában EVA-ból vagy parafából készülnek, webáruházunkban mindkét típusból talál horgászbotot.

Akár harcsahorgászat, akár pontyhorgászat a cél, szakértő csapatunk segít a tökéletes bot kiválasztásában. A rendelés értékétől függően rendelését akár ingyen kiszállítjuk az ország bármely pontjára, így 1-2 napon belül ki is próbálhatja új szerzeményét.

Ha pedig megvan a tökéletes horgászbot, eredményes horgászatot kívánunk!