Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Harcsázó bot

A harcsahorgászathoz kimondottan erős és stabil harcsás bot ajánlott, azonban kínáltunk is bizonyítja, hogy egy jó harcsázó botnak nem kell egy vagyonba kerülnie, jó áron is lehet megfelelő harcsázó horgászbotot vásárolni.

Megtalálható nálunk a harcsázó botok alap modellje rendkívül kedvező áron, ezek a botok orsótartóval rendelkeznek, amelyre a nagy halakhoz alkalmas orsók felcsatolhatóak.

A harcsázó bot kiválasztásakor szem előtt kell tartanunk, hogy mekkora harcsát szeretnék zsákmányolni, illetve ezt a partról vagy csónakból szeretnénk megtenni.

A partról történő harcsa horgászathoz hosszabb, 2,85m- 3,2m-ig ajánlott harcsázó botot választani. A csónakos harcsahorgászathoz a rövidebb modellek ajánlottak.

A harcsázó botok dobósúlya sem elhanyagolható, ezekre a horgászbotokra a 200g-600g dobósúly a jellemző. Egy 500-600 g dobósúlyú bottal már játszva kifoghatunk kisebb és nagyobb harcsákat is.

Egy teljes harcsázó szett beszerzéséért érdemes horgász webáruházunk teljes termékpalettáját feltérképeznie, hiszen 15.000 Ft-tól már ingyen házhozszállítással.
Rendezés:

DELPHIN HAZARD 285 cm / 500g Harcsázó bot

Külső raktáron (2-5 munkanap)
26.800 Ft 23.990 Ft