Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Spod bot

A Spod bot vagy más néven etető bot a partról történő etetésre szolgál. Ezekkel az úgymond rakétázó botokkal megfelelő távolságra tudjuk bejuttatni spomb-unkat vagy bármilyen más etetésre szánt eszközünket.

A Spod botok a hatalmas dobásoknál keletkező erőhatásokat is jól bírják, ennek köszönhetően nagy mennyiségű etetőanyag bejuttatására képesek.

A prémium kategóriájú spod botok gyártásánál használt karbonnak köszönhetően a blank meglepően könnyű, de ezáltal mégis hatalmas dobásokra is képes. A blank a rendkívül nagy megterhelésre van tervezve, mely a vízparton ritka nagy dobásokra és nagy mennyiségű etetőanyag bejuttatására képes. A botokon erős kéttalpas SiC gyűrűsort használnak a gyártók.

Ezek a botok általában kemény, 4,5-5,5 librásak, magas modulusú karbon anyagból készülnek, és jó minőségű SIC gyűrűket és teherbíró orsótartókat használnak a gyártók.

Kínálatunkban megtalálhatóak a DELPHIN és CROCO márka prémium kategóriás spod botjai is.

Horgász webáruházunkban Spod botok közül is válogathat, rendelését pedig akár ingyen kiszállítjuk az ország bármely pontjára, hogy mielőbb kipróbálhassa új szerzeményét.

Rendezés: