Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Barion
Barion
Kényelmes és biztonságos fizetés bankkártyával!
GLS Házhozszállítás
GLS Házhozszállítás
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett!
BY DÖME TEAM FEEDER Silver Carp Feeder 360SXC feeder bot
39.990 Ft
35.990 Ft (28.339 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Menny.:db

BY DÖME TEAM FEEDER Silver Carp Feeder 360SXC feeder bot

39.990 Ft
35.990 Ft (28.339 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 1863-360
Elérhetőség: Külső Raktár (2-5 MUNKANAP)
Gyártó:
Ha valaki busahorgászathoz készül, és a jelenleg elérhető talán egyik legjobb botot akarja, annak sem kell egy vagyont elkölteni!

Leírás és Paraméterek

BY DÖME TEAM FEEDER Silver Carp Feeder 360SXC feeder bot

Ha valaki busahorgászathoz készül, és a jelenleg elérhető talán egyik legjobb botot akarja, annak sem kell egy vagyont elkölteni! Aki értékeli a minőséget és a botfejlesztésbe fektetett rengeteg munkát, az nem hagyhatja figyelmen kívül ezt a botot. A blank (bottest) IM-10-es karbon felhasználásával készült, ez adja a vékony, mégis rendkívül erős bot alapját.
Ezt követően felkerül rá +2 réteg extra merev karbon szövet, mely tovább erősíti a testet. Ez a technológia olyan anyagszerkezetet eredményezett, amely horgászat közben tulajdonképpen törhetetlen, mindemellett kellően rugalmas is maradt a nagytestű halakkal folytatott, fonott zsinórral történő hosszas birkózásokat is bírja!
Kiválóan teljesít olyan vizeken is, ahol a nagymérertű etetőkosárral kombinált busázó végszerelék együtt elérheti a 150-350 (!!!) gramm össztömeget, és ezt a végszereléket kell bevetni.
A nehéz tömegek biztonságos eldobását a megnövelt méretű, nagy keménységű SiC gyűrűk biztosítják, amelyek ellenállnak a fonott zsinór „támadásának” is. Továbbá a spiccek is duplatalpas gyűrűvel van szerelve. A bot egy szép, modern designt kapott, így a megjelenését tekintve is igazi mestermunka.
A bot karaktere a hatalmas megterhelés elviselése mellett arra is alkalmas, hogy a gyors kapásokat követő erőteljes bevágások során se sérüljön, és kirugózza a fonott zsinór miatti ridegséget! Ezzel a horgászbottal bárkiből profi busahorgász válhat!
A Silver Carp Feeder 360SXC botból akkor tudjuk kihozni a maximumot, ha a végszerelék, és csalogatóanyag terén is a legjobbat választjuk! Ehhez ajánljuk figyelmébe a Haldorádó Busa program tagjait, és további kiegészítőit!

Paraméterek:

  • Hossz: 3,60 m
  • Dobósúly: 100-300 g
  • Anyaga: IM-10 Carbon
  • Gyűrű típusa: SIC
  • Nyél: Osztott
  • Tagok száma: 3+3
  • Szállítási hossz: 125 cm
  • Tömeg: 278 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu