Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Barion
Barion
Kényelmes és biztonságos fizetés bankkártyával!
GLS Házhozszállítás
GLS Házhozszállítás
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett!
DELPHIN CarryALL SPACE C2G kemping szett
36.816 Ft
25.990 Ft (20.465 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 29%
Menny.:db

DELPHIN CarryALL SPACE C2G kemping szett

36.816 Ft
25.990 Ft (20.465 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 29%
Menny.:db
Gyártó cikkszám: DSCKSZ1003
Elérhetőség: RAKTÁRON (1-3 MUNKANAP)
Gyártó:
A Delphin CarryALL XL C2G kivitelben egy praktikus táska horgászkellékek vagy ruházat tárolására és szállítására.

Leírás és Paraméterek

DELPHIN CarryALL SPACE C2G kemping szett tartalma:

- 1 db DELPHIN CarryALL SPACE C2G XL Horgász táska

A Delphin CarryALL XL C2G kivitelben egy praktikus táska horgászkellékek vagy ruházat tárolására és szállítására. Úgy tervezték, hogy minél praktikusabb, tartósabb és a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal szemben ellenálló legyen. Minden oldalról alaposan párnázott egy 6 mm vastag réteggel, a bene lévő felszerelése maximális védelme érdekében. A falpárnázásnak köszönhetően teljesen üresen is rendkívül stabil. A teljes alja és az oldalak 5 cm magasságig kiváló minőségű vízálló anyaggal vannak ellátva. Nem áll fenn a szennyeződés és a termék ebből következő károsodásának veszélye, ha például nedves vagy piszkos talajra helyezik. Ezen kívül a táskán 3. külső cipzáras zseb található egyéb kiegészítők tárolására. Belül egy másik nagy hálós zseb található. Maga a belső teret úgy alakították ki, hogy könnyen tárolhasson más SPACE vagy AREA sorozatú táskákat is. Az állítható tépőzáras válaszfal is hozzájárul a variálhatósághoz, lehetővé téve a táska belső helyének igény szerinti beállítását, és így elválaszthatja például a horgászfelszerelést a ruházattól vagy az élelmiszertől. A maximális kényelmet a rendkívül puha párnázás teszi teljessé a vállpánton, vagy a praktikus fülek a táska kézben hordásához.

Műszaki paraméterek XL:

  • Táska mérete: 55x35x30 cm
  • Belső méret: 45x30x29 cm
  • Első zseb méret: 30x20x5 cm
  • Oldal zsebek méret: 25x20x5 cm
  • Belső hálós zseb méret: 40x30 cm

- 1 db DELPHIN CoTEA SPACE C2G kávé / tea készlet

A Delphin SPACE a Delphin műhely exkluzív táskasorozatának megnevezése. Minőségi kidolgozás, minőségi cipzárak, de leginkább az egyedi C2G terepszínű dizájn jellemzi őket.

Kis méret, nagy beltartalom – ilyen a Delphin COTEA. Kis szállítási méretű termék, melynek köszönhetően szinte alig foglal némi helyet a felszerelésében. Mindazonáltal olyan készletet rejt, amely mindenkinek örömet okoz, aki szeret egy jó kávét vagy egy forró teát a víz mellett elfogyasztani.A COTEA két kiváló minőségű rozsdamentes acél csészét, két teáskanalat és két zárható rozsdamentes acél edényt is tartalmaz, amelyek például cukor vagy kávé tárolására is használhatók. Magának a táskának van egy kis hálós zsebe, amelybe könnyedén elfér elegendő mennyiségű teafilter. Ezenkívül minőségi cipzárral, a külsőrész pedig egy Delphin logóval ellátott praktikus fogantyúval van felszerelve. A COTEA egyedi C2G terepszínben készült, hatásos piktogrammal, amely meghatározza ennek a különleges terméknek a használatát.

A készlet tartalma:

  • alapcsomag
  • 2 teáskanál
  • 2 rozsdamentes acél bögre
  • 2 zárható tároló 

Technikai paraméterek:

  • Külső méretek: 17cm x 12cm x 10cm
  • A csészék űrtartalma: 2 dcl
  • A tárolók űrtartalma: 1 dcl

- 1 db DELPHIN RESET 4in1 Rozsdamentes acél pohár készlet

Cserélje le nem praktikus üvegpoharait egy kompakt, törhetetlen készletre, praktikus és szép csomagolásban. A RESET utazókészlet egy praktikus műbőr csomagból és négy, 30 ml-es rozsdamentes acél pohárból áll. A készlet természetesen nem csak horgászok számára készült, de praktikus csomagolásának köszönhetően a turisták és a vadászok tetszését elnyeri, vagy akár víkendházában is tökéletes.

Műszaki paraméterek:

  • Űrtartalom: 30 ml
  • Csomagolás mérete: 7,4 x 4,4 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu