Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Feeder, Picker bot

A feeder bot és picker bot kínálatunkban szerepelnek akciós feeder botok, valamint igazi prémium kategóriás különlegességek is. A prémium kategóriás távdobó feederbotok hihetetlenül pontos dobásokat tesznek lehetővé, rugalmasságuknak köszönhetően pedig a hal kifárasztását is megkönnyítik.
A pontos dobásokhoz és a kényelmes fárasztásokhoz többféle hosszúság áll rendelkezésére, választhat 2,7m, 3m, 3,6m, 3,9m vagy 4,2m hosszúságú feederbotok közül.
A horgászbot kiválasztásánál fontos szempont az is, hogy milyen horgászmódszerrel akarunk horgászni. Más-más feeder botot ajánlunk a method technikához, a hosszú előkés vagy éppen a bordás kosaras horgászathoz. Nem elhanyagolható szempont az sem, ha tisztában vagyunk azzal, hogy a folyóvízi vagy az állóvízi feederezést fogjuk űzni.  
Általában a feeder botok 3 részesek, valamint különböző erősségű, úgynevezett rezgőspiccel vannak ellátva. Ezek anyaga lehet carbon vagy üvegszálas. A feeder botokat erősségük alapján is kategorizáljuk. Ezeket az alábbiak szerint soroljuk:
Light-Medium, Medium, Medium-Heavy, Heavy, Extra-Heavy, XX Heavy.
A megfelelő federbot kiválasztásánál a dobósúly is fontos szerepet tölt be.
A feeder horgászbot gyártásában a karbon anyag is fontos szerepet játszik, ennek köszönhető, hogy ezek a botok egyszerre karcsúak és erősek, így megállják helyüket a nagyobb halak esetében is.
A prémium kategóriás feeder botoknál egyre népszerűbb a carbontekercselés a bot teljes hossza mentén, amely jelentősen megnöveli a feeder botunk erejét, és növeli a bot pillanatnyi túlterheléssel szembeni ellenállását. A legtöbb gyártó manapság már arra törekszik, hogy a legjobb minőségű carbon anyagokat használják fel a horgászbotok gyártásában.
Kínálatunkban megtalálható a BY DÖME, DELPHIN, D.A.M és a NEVIS feeder botok széles választéka. 

Rendezés:
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu