Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Harcsázó orsó

Egy igazi harcsás orsónak brutálisnak kell lennie!
A harcsázó orsó kategória a horgászok számára kínál speciális orsókat, amelyek kifejezetten a harcsahorgászathoz lettek tervezve. A harcsázó orsók erős szerkezettel rendelkeznek, hogy megbirkózzanak a harcsák izmos harapásával és csábító mozgásával. Ezek az orsók általában nagyméretűek és erősített húzóerővel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a harcsák méretének kezelését.
A harcsázó orsók rendelkezhetnek különböző kapacitású dobokkal, amelyek lehetővé teszik a hosszabb és a jobb távolságra való horgászatot. Általában előfordulhatnak nagyobb dobok is, amelyek nagyobb mennyiségű zsinórral férnek el, ami segít a kifárasztásban és a hosszabb távra való horgászatban.
Ezek az orsók rendelkezhetnek többféle fékrendszerrel. A harcsázó orsók előnye, hogy lehetőséget adnak a precíz beállításokra és az erős fékerő használatára, amelyek fontosak lehetnek, amikor meg kell küzdeni egy nagy harcsával.
A harcsázó orsók anyagukban tartósak és időjárásállók, hogy ellenálljanak a víz és a kültéri elemek hatásainak. Sok orsó ebben a kategóriában rendelkezik rozsdamentes acélcsapágyakkal, amelyek sima és gyors működést biztosítanak, valamint biztosíthatják a hosszú élettartamot.
Az orsóválasztás függ a horgászmódszertől, a kiszemelt harcsa méretétől és a személyes preferenciáktól. A harcsázó orsók megkönnyítik és élvezetesebbé teszik a harcsahorgászatot, valamint segítenek megbirkózni a harcsa felfokozott energiájával és erőállapotával.
Az eredetileg tengeri felhasználásra készült orsók is tökéletesen használhatók a harcsázás céljára, hiszen rendkívül masszív, erős orsókról van szó.
Az orsó kiválasztásakor elsőként vegyük figyelembe a fékerejét. Ugyanis egy jó harcsás orsó fékereje mérettől függően akár 20kg is lehet. Legyen időtálló erős és nagy kapacitással rendelkezzen. Méretét tekintve lehet 8000-től akár 12000 méretig. A dob anyaga lehetőleg legyen fém vagy alumínium és nagy zsínórkapacítással rendelkezzen. Amennyiben az orsó anyaga full fém az már egy jó választás lehet. Csúszásmentes hajtókar, masszív ház, megerősített orsótalp és a legnagyobb terheléseknek is ellenálló rotor ami alkotja egy tökéletes harcsázó orsó felépítését.
Manapság már elterjedt és széles körben is népszerűek a nyeletőfékes harcsázó orsók is.
Kínálatunkban megtalálhatóak a méltán híres FIN-NOR, PENN, D.A.M, DELPHIN tengeri nagyhalas orsók legkeresetteb modelljei is!
A harcsázó orsók különböző méreteket és árkategóriákat foglalhatnak magukban, így minden horgász megtalálhatja az igényeinek és a költségvetésének legmegfelelőbbet.
Amennyiben megtalálta a számára ideális harcsázó orsót, rendelje meg webáruházunkban és mi 1-3 munkanap alatt eljuttatjuk Önhöz!
Rendezés:

DAM DARKSIDE 4 8000S FD 3+1BB harcsázó orsó

Külső Raktár (5-10 MUNKANAP)
20.190 Ft 16.990 Ft
16%

DELPHIN MAMUT 12000 XXL harcsázó orsó

RAKTÁRON (1-3 MUNKANAP)
24.411 Ft 19.990 Ft
18%

DELPHIN Mamut Fém pótdob 10000 Orsóhoz

Külső Raktár (2-5 MUNKANAP)
7.711 Ft 6.790 Ft
12%

FIN-NOR Offshore 8500 harcsázó orsó

RAKTÁRON (1-3 MUNKANAP)
83.990 Ft 69.990 Ft
17%

FIN-NOR Offshore 9500 harcsázó orsó

RAKTÁRON (1-3 MUNKANAP)
87.990 Ft 73.990 Ft
16%
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu