Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elsőfékes orsó

Az elsőfékes orsóknál a fékrendszer az orsó dobján kapott helyett. A fékcsillag segítségével tudjuk állítani az orsó fékjét, ezáltal könnyedén és gyorsan szabályozható a fékerő. Ezen belül lehet egy orsó gyorsfékes, ami mostanság igen népszerű. Ennek a mechanizmusa, hogy egy fél fordulattal állítható a fékerő. Az Orsó méreteit 1000-től 12000-ig skálázzuk. 

Ezek az elsőfékes orsók tökéletesen alkalmasak édesvízi halaink horgászatára. Feeder, match, pergető horgászok közkedvelt típusa az elsőfékes orsók. Ezeknek az elsőfékes orsóknak a használata még több órás használat után is kényelmes, hiszen nagyon jól illenek a horgász kezébe.

Kínálatunkban megtalálhatóak a jó ár-érték arányú orsók, amelyek kényelmes és sima futást biztosítanak, ugyanakkor a nagy kapacitású pontyozó orsók is, amelyek extrém körülmények között is megállják a helyüket.

Jó választás lehet egy By Döme Team Feeder elsőfékes orsó, melyeket elsősorban feeder horgászathoz ajánlunk. Az alacsonyabb árkategóriában és széles a választék, a Nevis és a Delphin elsőfékes orsói között is találhatunk számunkra megfelelőt. A Delphin elsőfékes orsói között az utóbbi időben több új modell is megjelenet, ami már a prémium kategóriát képviseli. 

Ha megtalálta a tökéletes elsőfékes orsót, rendelését akár 1-3 munkanap alatt átveheti.

Rendezés: