Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Távdobó orsó

Távdobó orsó

Horgász webáruházunkban gondoltunk azokra is, akik az igazán nagy kapásokra pályáznak. A távdobó orsókat nagyhalas orsóknak is nevezhetjük, hiszen kifejezetten nagyobb távok elérésére lettek kifejlesztve. Ezek az orsók igazi élménnyé varázsolhatják kapitális halaink fárasztását.

Mire kell figyelni a távdobó horgászorsó kiválasztásakor?

Ezeknél a típusoknál figyelembe kell venni a dob kialakítását, mely legyen nyújtott vagy kúpos. Nagyon fontos továbbá a megfelelő zsinórkép, melyben a lassú dobemelő rendszer lehet segítségünkre. A hosszú élettartalmat és a komfortos használatot az erős csigatengelyes áttétel garantálhatja számunkra. A sima és folyamatos futást a jó minőségű és a jól elhelyezett csapágyak, valamint a megfelelő áttétel biztosítja. A fékrendszernek is fontos szerepe van. Az új modelleknél már a gyorsfék, Instant Drag fékrendszer a jellemző. A távdobó orsók zsinór behúzásának a kapacitását is érdemes szemügyre venni, ezek általában 100-110cm behúzással dolgoznak. Egy masszív alapokra épített, fém orsótalppal rendelkező bojlis orsó garantálhatja az egész orsó masszivitását a nagy halak fárasztásánál. Ezek a nagyhalas orsók az ergonomikus fogantyúknak köszönhetően, tökéletesen illeszkednek a kézben.  

Kiknek ajánljuk a távdobó orsókat?

A távdobó orsó elsősorban pontyhorgászok, bojlis horgászok körében közkedvelt típus, kifejezetten alkalmas nagyobb halak becserkészésére.

Webáruházunkban megtalálható a PROLOGIC,D.A.M és a DELPHIN márka legújabb prémium minőségű távdobó orsói is.

Ha megtalálta a tökéletes távdobó orsót, rendelését akár 1-3 munkanap alatt átveheti. Térképezze fel kínálatunkat!

Spod orsó:

Horgász webáruházunkban a kifejezetten etetésre kifejlesztett Spod orsók is megtalálhatóak.

Ezek a horgász orsók masszív felépítésűek, nagyon jó strapabírásúak. Küllemükben hasonlóak egy nagyhalas, távdobó orsóhoz, de valójában jóval masszívabbak. Ezekkel az orsókkal könnyedén juttathatjuk be spomb-unkat vagy etetőrakétánkat, akár nagyobb távolságba is.

Mire kell figyelni a Spod orsó kiválasztásakor?

Fontos szempont a Spod orsó kiválasztásnál, hogy egy tekeréssel mennyi zsinórt képes behúzni az orsó.

Ez azért lényeges, mert a nagy távolságra eljutatott spomb vagy rakéta visszatekerése annál gyorsabban történik, minél több zsinórt képes behúzni az orsó.

Profi horgászoknak mindenképp jól jön, ha van a horgásztáskában egy Spod orsó is.

Rendelését 20.000 Ft felett ingyen kiszállítjuk az ország bármely pontjára, hogy mielőbb kipróbálhassa új szerzeményét.

Rendezés:
Árukereső.hu Árukereső.hu
Árukereső.hu