Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bojlis, Pontyozó bot

Horgász webshopunk egyik legnépszerűbb terméke a bojlis bot, melynek több típusát kínáljuk: nálunk beszerezhet akár távdobó botot, behúzós botot vagy egy pontyozó botot.

Kínálatunkban megtalálható a CROCO, CARP ACADEMY, DELPHIN, D.A.M és a NEVIS távdobó pontyozó botok széles választéka. 

A bojlis bot kiválasztásánál is fontos szerepet játszik a horgászmódszer. Emellett gondoltunk azokra, akik olcsóbb botokat keresnek, és azokra is, akik versenyhorgászok, így többféle árkategóriában válogathat.

Ezekkel a bojlis botokkal a bedobás és a halak fárasztása is egyszerű, így örömteli kikapcsolódás lesz a horgászat.

A nagy távolságra való horgászathoz általában a 390-es 3,5LB botokat részesítik előnyben a bojlis horgászok. Ezeken a botokon általában 40-es, de leginkább 50mm-es keverőgyűrű található. Ebből a típusból is több modell közül válogathat webshopunkban.

A legtöbb bojlis botunk orsótartóval felszerelt, a Fuji DPS orsótartó minőségi alapanyagokból készült, ráadásul tökéletesen illik a bothoz. A zsinórvezető gyűrűsor szintén sok esetben vagy Fuji SIC, de a Seagiude is gyakori ezeken a modelleken.

A bojlis horgászat egyéb kellékeit, orsókat, kapásjelzőket is beszerezhet webáruházunkban, és rendelését akár ingyen kiszállítjuk bárhová az országban. 

Rendezés: