Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Halvédelem

A pontybölcső és pontymatrac olyan eszközök, amelyeket a horgászat során használnak a pontyok biztonságos és kíméletes kezelésére, mérésére és fotózására. Ezek a felszerelések különösen fontosak a pontyfogásoknál, mivel a pontyok nagy testű halak, és megfelelő kezelésre és támogatásra van szükségük a horgászat után.
  1. Pontybölcső: A pontybölcső egy különleges horgászbölcső, amely a pontyok biztonságos elhelyezésére és kezelésére szolgál. Ez a bölcső általában puha és párnázott, hogy megvédje a halat, amikor a parton fekszik. A pontybölcsőnek gyakran van egy zippzárral ellátott felső része, amely megakadályozza, hogy a hal kiugorjon vagy leessen, és így biztonságban tartja a pontyot a mérés és fotózás ideje alatt.
  2. Pontymatrac: A pontymatrac egy kicsit vastagabb és nagyobb méretű matrac, amelyet a parton használnak a pontyok kezelésére. Ez a matrac a pontyoknak kényelmes pihenőhelyet biztosít a parton, miközben a horgász készíti fel a méréshez és a fotózáshoz. A pontymatracnak általában párnázott oldala van, hogy megvédje a halat, és néhány modelleknek vannak oldalrészei is, hogy megakadályozzák a hal lecsúszását vagy kicsúszását.
Mind a pontybölcső, mind a pontymatrac segítenek minimalizálni a pontyok stresszét és sérülését a fogás után. Az ilyen típusú horgászfelszerelések különösen fontosak a "Catch and Release" vagy "Fogd és engedd szabadon" elv alapján horgászók számára, akik a fogott halakat visszaengedik a vízbe a természet védelme és a fenntartható horgászat érdekében. Az ilyen eszközök segítenek a horgászoknak megőrizni a halak egészségét és jó kondícióját a visszaengedés előtt, hogy azok egészségesen térhessenek vissza a vízbe.
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu