Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Kapásjelző

A webáruházunk kétségtelenül egyik legnagyobb sztárjai az elektromos kapásjelzők és az elektromos kapásjelző szettek. Ezek manapság már nélkülözhetetlen kellékei a mai modern horgászatnak.  Egy jó minőségű elektromos kapásjelző, szinte már partnerünkké válik, melynek köszönhetően egy biztonságérzetet ad a vízparton. Mikor a horgásztúránkon már elfáradtunk és készen állunk arra, hogy lepihenjünk, akkor az elektromos kapásjelzőnk hűségesen „vigyázz” majd a botjainkra. És mikor egy hal úgy dönt, hogy az éjszaka leple alatt elszaladna a szerelékünkön felkínált csalival, abban a pillanatban hű társunk eszement riasztásba kezd. Majd e hang hallatán, őrült rohanásba kezdünk, hogy a megfelelő pillanatban berántsunk halunknak. Na ezekért a pillanatokért érdemes egy jó elektromos kapásjelzőt vennünk.   
Hogyan válasszuk ki a számunkra megfelelő elektromos kapásjelzőt?
Árban és típusban is szerteágazó a lehetőségek tárháza. Első körben érdemes szakemberekhez fordulni, akik megfelelő tanácsokkal látnak el. Webáruházunkban az egyszerű és alacsony árkategóriás elektromos kapásjelzőtől, a csúcskategóriás kapásjelző szettig minden megtalálható.
A rádiós kapásjelző szettekhez tartozik egy úgynevezett vevő egység is, melynek köszönhetően bátran elhagyhatjuk horgászhelyünket akár 100-150m távolságra is ,mégsem maradunk le a várva várt kapás pillanatáról. A legtöbb modell már jelző ledekkel is el van látva, melynek köszönhetően akár a sötétben is megfelelő fényt biztosít, de a legfőbb célja, hogy megmutassa melyik botunkon jelentkezett a kapás. Egy igazán jó elektromos kapásjelzőn 3 funkció gomb található. Az egyikkel a megfelelő hangszínt, a másikkal az érzékenységet majd a harmadikkal a hangerőt tudjuk szabályozni.
Az elektromos kapásjelzők általában elemmel, de némelyik már tölthető akkumulátorral is működik. Választáskor azt is vegyük figyelembe, hogy milyen az ellenálló képessége, mennyire bírja a napsütést, vízálló vagy csak cseppálló. A legtöbb elektromos kapásjelző már ejtős és húzós kapást is külön hangszínnel jelezz. A szettek általában 2,3 vagy 4+1-es kivitelben kerülnek forgalomba.
A legkeresetteb márkák közül a PROLOGIC, MADCAT, DELPHIN, CARP ACADEMY, NEVIS, CARP ZOOM, JRC és a DAM elektromos kapásjlezőit ajánljuk figyelmébe!
A harcsahorgászokra is gondoltak a fejlesztők, webáruházunkban már kaphatóak az úgynevezett rezgésérzékelős elektromos kapásjelzők is!
Kínálatunkban a leírtak közül minden típus megtalálható és ha kiválasztotta a megfelelő modellt, akár 1-3 munkanap alatt átveheti.
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu