Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Horgászbot

Minden horgászfelszerelés egyik legfontosabb eleme a megfelelő horgászbot kiválasztása, hiszen ez ugyanolyan fontos, mint maga a horgászmódszer.
Horgász webáruházunkban horgászbotok széles választékából válogathat. Főként PROLOGIC, CROCO, DELPHIN, NEVIS, BY DÖME és CARP ACADEMY,MADCAT horgászbotokat forgalmazunk, kínálatunkban pedig megtalálhatóak a leggyakrabban használt horgászbot típusok: a feeder bot vagy picker bot, a bojlis bot, a pontyozó bot, a harcsázó bot, a pergető bot vagy éppen spod bot.
Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a megfelelő horgászbot kiválasztásakor?
A számunkra megfelelő bot kiválasztásakor elsődleges szempont a bot hosszúsága, továbbá fontos, hogy milyen a tesztgörbéje (parabolika), a gyűrű mérete és annak anyaga.
Manapság a legjobb minőségű kompozit és carbon anyagokat használják a horgászbot gyártók, ezek pedig minden horgászmódszerhez, horgászstílushoz megfelelőek. Például az egyes csúcsminőségű botoknál,a japán Toray Nano karbont használják.
Érdemes megvizsgálni a zsinórvezető gyűrűk minőségét, méretét, különösen akkor, ha pontyhorgászat a cél.  A távdobásra általában az 50mm-es keverőgyűrűvel ellátott blankokat választják.
Minőségben a FUJI SIC és SeaGuide gyűrű dominál, ami lehet két vagy három talpas.
A bot fogantyúja sem elhanyagolható, mivel az biztosítja a biztonságot és a kényelmet. A távdobáshoz választott horgászbotoknál, érdemes a nyél hosszát is szemügyre venni. A fogantyúk általában EVA-ból vagy parafából készülnek, webáruházunkban mindkét típusból talál horgászbotot. Végül nem utolsó szempont az orsó tartó. Ez lehet általános orsótartó, ami a belépő kategóriájú botoknál jellemző. A prémium kategóriás botokon általában a Fuji orsótartó a jellemző, ami lehet alulról vagy felülről tekerős.
Akár pontyhorgászat, feeder horgászat, vagy harcsahorgászat a cél, szakértő csapatunk segít a tökéletes bot kiválasztásában. A rendelés értékétől függően rendelését akár ingyen kiszállítjuk az ország bármely pontjára, így 1-2 napon belül ki is próbálhatja új szerzeményét.
Ha pedig megvan a tökéletes horgászbot, eredményes horgászatot kívánunk!
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu