Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Swinger kapásjelző

A "Swinger kapásjelző" egy speciális típusú horgász kapásjelző, amelyet általában a kapásérzékelés megkönnyítésére használnak speciális horgászati technikákhoz. Ez a típusú kapásjelző különösen a bojlis horgászatnál népszerű.
A Swinger kapásjelző egy olyan eszköz, amely a zsinórhoz van csatlakoztatva. Különböző formákban,színekben kapható. Amikor a kapás észlelhető a horgon, vagy a zsinóron, a Swinger kapásjelző elmozdul vagy megemelkedik, és így jelzi a horgásznak, hogy halak kapását észlelte.
Ezek a kapásjelzők különösen hasznosak, amikor a horgász több botot használ egyszerre, mert a Swinger kapásjelzők segítenek megkülönböztetni, hogy melyik boton történt a kapás. Ez lehetővé teszi a horgásznak, hogy gyorsan reagáljon a kapásra és megakadályozza, hogy a hal elszökjön vagy elnyelje a horogot.
A Swinger kapásjelzők általában színes és érzékenységük állítható, így a horgászok a saját preferenciáiknak megfelelően állíthatják be őket. Emellett sok Swinger kapásjelző beépített világítással rendelkezik, ami különösen éjszakai horgászatkor segít a kapások észlelésében.
Rendezés:
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu