Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Rod Pod

A ROD POD vagy TRIPOD melyen a botjainkat kényelmesen tárolhatjuk horgászatunk közben.
Ez egy olyan horgászbot tartó állvány, amire felhelyezhetjük botjainkat miközben kapásra várunk.
Ezek általában 2,3 vagy 4 horgászbot biztonságos tárolására szolgálnak. Az általános rod pod-ok általában 4 lábúak, melyek lábai teleszkóposak,állíthatóak különböző magasságba. Ezen kivűl betudjuk állítani a megfelelő hosszúságot is, így a horgászbotjaink tökéletesen alkalmazkodnak a felállított rod pod-hoz. Egyes modelleknél a váz nem csak vertikálisan dönthető széles tartományban, hanem a tengelye körül is forgatható 360 fokban amivel ugyancsak pofon egyszerűvé válik az állvány optimális beállitása. Ennek köszönhetően bármilyen időjárási vagy terepviszonyoknak megfelelő pozícióba fel tudjuk állítani. Anyagukat tekintve lehet alumínium, carbon, acél vagy saválló inox. Használhatjuk parton vagy stégen, a fontos az hogy mindig stabilan állítsuk be horgászatunk megkezdése előtt.
A TRIPOD egy háromlábú bottartó állvány, úgynevezett közép konzolos rod pod típus. Nem sok mindenben különbözik a rod pod-tól, valójában csak 3 lábbal rendelkezik. Ezeket az eszközöket főként bojlis, pontyozó horgászok használják, de az utóbbi időben a feeder horgászat kedvelői között is elterjedt.
Amennyiben a horgászkörülmények nem engedik meg a rod pod-ok használatát, célszerű az egyszerű leszúrókat, bottartó villákat és buzz bar szetteket használni.
A legkeresetebb Rod Pod-ok a PROLOGIC, DELPHIN, CARP ACADEMY, NEVIS és a CARP ZOOM, JRC márkanév alatt elérhetőek webshopunkban.
Webáruházunkban ezekből a típusokból és modellekből válogathat, de az akciós rod pod szettjeinket is ajánljuk figyelmébe!
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu