Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Távdobó orsó

Horgász webáruházunkban gondoltunk azokra is, akik az igazán nagy kapásokra pályáznak. A távdobó orsókat nagyhalas orsóknak is nevezhetjük, hiszen kifejezetten nagyobb távok elérésére lettek kifejlesztve. Ezek az orsók igazi élménnyé varázsolhatják kapitális halaink fárasztását.
Mire kell figyelni a távdobó horgászorsó kiválasztásakor?
Ezeknél a típusoknál figyelembe kell venni a dob kialakítását, mely legyen nyújtott vagy kúpos. Nagyon fontos továbbá a megfelelő zsinórkép, melyben a lassú dobemelő rendszer lehet segítségünkre. A hosszú élettartalmat és a komfortos használatot az erős csigatengelyes áttétel garantálhatja számunkra. A sima és folyamatos futást a jó minőségű és a jól elhelyezett csapágyak, valamint a megfelelő áttétel biztosítja. A fékrendszernek is fontos szerepe van. Az új modelleknél már a gyorsfék, Instant Drag fékrendszer a jellemző. A távdobó orsók zsinór behúzásának a kapacitását is érdemes szemügyre venni, ezek általában 100-110cm behúzással dolgoznak. Egy masszív alapokra épített, fém orsótalppal rendelkező bojlis orsó garantálhatja az egész orsó masszivitását a nagy halak fárasztásánál. Ezek a nagyhalas orsók az ergonomikus fogantyúknak köszönhetően, tökéletesen illeszkednek a kézben.  
Kiknek ajánljuk a távdobó orsókat?
A távdobó orsó elsősorban pontyhorgászok, bojlis horgászok körében közkedvelt típus, kifejezetten alkalmas nagyobb halak becserkészésére.
Webáruházunkban megtalálható a PROLOGIC,D.A.M,PENN,JRC,NEVIS,CARP ACADEMY és a DELPHIN márka legújabb prémium minőségű távdobó orsói is.
Ha megtalálta a tökéletes távdobó orsót, rendelését akár 1-3 munkanap alatt átveheti. Térképezze fel kínálatunkat!
Spod orsó:
Horgász webáruházunkban a kifejezetten etetésre kifejlesztett Spod orsók is megtalálhatóak.
Ezek a horgász orsók masszív felépítésűek, nagyon jó strapabírásúak. Küllemükben hasonlóak egy nagyhalas, távdobó orsóhoz, de valójában jóval masszívabbak. Ezekkel az orsókkal könnyedén juttathatjuk be spomb-unkat vagy etetőrakétánkat, akár nagyobb távolságba is.
Mire kell figyelni a Spod orsó kiválasztásakor?
Fontos szempont a Spod orsó kiválasztásnál, hogy egy tekeréssel mennyi zsinórt képes behúzni az orsó.
Ez azért lényeges, mert a nagy távolságra eljutatott spomb vagy rakéta visszatekerése annál gyorsabban történik, minél több zsinórt képes behúzni az orsó.
Profi horgászoknak mindenképp jól jön, ha van a horgásztáskában egy Spod orsó is.
Rendezés:

CARP ACADEMY Grizzly 8000 Elsőfékes orsó

Külső Raktár (2-5 MUNKANAP)
25.990 Ft 22.790 Ft
12%

CARP ACADEMY WAYBACK 5500 Távdobó Orsó

Külső Raktár (2-5 MUNKANAP)
26.990 Ft 24.490 Ft
9%

CARP ACADEMY WAYBACK 6000 Távdobó Orsó

Külső Raktár (2-5 MUNKANAP)
26.990 Ft 24.490 Ft
9%

CARP ACADEMY WAYBACK 7000 Távdobó Orsó

Külső Raktár (2-5 MUNKANAP)
29.990 Ft 26.690 Ft
11%
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu