Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Fonott zsínór

A fonott horgászzsinórok (braided fishing lines) a modern horgászatban népszerűek a különféle horgászmódszerekhez. Ezek a zsinórok többszálú, erős, és alacsony nyúlásúak, ami sok előnyt biztosít a horgászoknak. Itt vannak a fonott horgászzsinórok jellemzői és előnyei:
Jellemzők:
Többszálú kialakítás: A fonott zsinórok általában többszálasok, különböző szálak fonódásával készülnek, amelyek erős és tartós konstrukciót eredményeznek.
Erősség: A fonott zsinórok rendkívül erősek az azonos átmérőjű hagyományos monofilament zsinórokkal szemben. Ez azt jelenti, hogy ugyanakkora vastagságú fonott zsinór erősebb lehet.
Érzékenység: Mivel a fonott zsinórok alacsonyabb nyúlásúak, azonnalabb érzékelik a kapásokat, ami különösen fontos érzékenyebb és óvatosabb halak esetén.
Vízállóság: Mivel a fonott zsinórok nem vízszívóak, nehezebbé teszik a víz felvételét és megakadályozzák a hosszú távú nyúlást.
Sűrűség: A fonott zsinórok általában sűrűbbek, mint a hasonló vastagságú monofilament zsinórok, ami lehetővé teszi számukra, hogy jobban lebegjenek a vízen.
Erősség-Átmérő arány: A fonott zsinórok rendkívüli erősség-átmérő aránnyal rendelkeznek, ami lehetővé teszi a könnyebb, de mégis erős felszerelés használatát.
Hosszú Élettartam: A fonott zsinórok hosszabb élettartamúak lehetnek, mivel ellenállóbbak az UV-sugárzásnak, a kopásnak és a vegyi anyagoknak.
Színstabilitás: A színük általában stabilabb és hosszabb ideig megmarad a vízben történő használat során.
Sokoldalúság: Alkalmasak különböző horgászmódszerekhez, például spinninghez, castinghoz, harcsa horgászathoz, és egyéb stílusokhoz.
Nagy Szakítószilárdság: Az erős anyagok és a többszálú kialakítás miatt a fonott zsinórok kiváló szakítószilárdsággal rendelkeznek.
Fontos megjegyezni, hogy a fonott zsinórok könnyebben bevághatnak a horgászbot vezetőgyűrűjébe, és az erős fonott zsinórok használata a botoknak kifejezetten kifejlesztett típusát igényelheti. A megfelelő fonott zsinórválasztás nagymértékben függ a horgászati stílustól, a célhalegyektől és a helyi körülményektől.
Rendezés:
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu