Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási feltételek

Kedves Vásárlóink!

A MEGRENDELT TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSI MÓDJA:

A Halibutik webáruház csomagjait a GLS Hungary juttatja el a vásárlóink részére.

A GLS Hungary Magyarország egyik legnagyobb csomaglogisztikai szolgáltatója, mely a minőségre helyezi a fő hangsúlyt. A modern informatikai megoldásoknak köszönhetően a GLS-sel való együttműködés egyszerű, biztonságos és kényelmes.

A megrendelt terméket, vagy termékeket, minden esetben igyekszünk a legbiztonságosabban csomagolni, ezzel is csökkentve a szállításból adódó sérüléseket. Ezáltal a rendeltetésszerű szállítás alapján a megrendelt termék sérülésmentesen kerül a címzett kezébe. A GLS Hungary vállalja, hogy a csomagot a feladást követő munkanapon, és munkaidőben kézbesíti a megadott címre.

A GLS tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet tartalmazza a csomag azonosítószámát és a kézbesítés várható idejét egy 3 órás intervallumban. (pl.: 8-11 óra között)

Az üzenet tartalmazza továbbá a címzettnek fenntartott GLS Ügyfélszolgálat valamint a futár telefonszámát, ahol a címzett egyeztethet a kiszállítással kapcsolatban. Utánvét esetében az összeget is tartalmazza az üzenet.

A vásárló köteles a csomagot kézbesítéskor a futár jelenlétében megvizsgálni, és termékeken vagy a csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Szolgáltató nem fogad el! A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban.

ÉRVÉNYES KISZÁLLÍTÁSI ÁRAINK:

Vásárlás összege:

A minimális rendelési érték: 5.000 Ft

5.000 Ft-tól 14.999 Ft-ig  átutalás illetve bankkártyás fizetés esetén 1.290 Ft, utánvét esetén 1.680 Ft.

15.000 Ft-tól átutalás illetve bankkártyás fizetés esetén a szállítás ingyenes, utánvét esetén (kezelési költség) + 390 Ft.

Webáruházunk nem számít fel csomagolási költséget!

A szállítási feltételek az Általános szerződési feltételekkel együtt érvényes!

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy az utánvétes csomagok átvételének megtagadása nem egyenlő a szerződéstől való elállás jogával. A szerződéstől való elállás lehetőségéről az ÁSZF-ben tájékozódhat. Amennyiben sikertelen a futárszolgálat által három alkalommal megkísérelt utánvétes csomag átadás, Ön a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján létrejött, a távollévők közötti szerződést megszegi, ami által webáruházunknak kára keletkezik, melynek megtérítése jogos követelésünk.