Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Horgászorsó

A horgászfelszerelésünk csak egy jó horgászorsóval lehet teljes, ennek kiválasztása éppen olyan fontos, mint egy jó horgászboté.
Az első kérdés, amit fel kell tennünk az orsó kiválasztása előtt, hogy pontosan mire szeretnénk horgászni. Miután eldöntöttük, hogy milyen horgászmódszerrel szeretnénk a célhalunkat kifogni, válogathatunk az orsók típusaiból.
Horgász webáruházunkban horgászorsók széles választékát kínáljuk, elsőfékes orsó, hátsófékes orsó, nyeletőfékes orsó, távdobó orsó, pergető orsó, harcsázó orsó vagy spod orsó típusokból válogathat.
Az orsókat általában méret szerint osztályozzuk: a 1000-3500 tartományba esnek a kis orsók, a 4000-6000 tartományba a közepes orsók, és az a fölöttiek pedig már úgynevezett nagyhalas orsók.
Webshopunkban folyamatosan talál akciós és prémium horgászorsókat is.
Miben más egy prémium horgászorsó?
Legfőképpen anyagában, súlyában, tartósságában és teljesítményében különbözik az olcsóbb típusoktól. A legtöbb orsóban felhasznált anyag a grafit, a szén vagy a magnézium, ugyanakkor sok orsó készül alumíniumból, mert így könnyű és tartós lesz.
A tökéletes horgászorsó kiválasztásánál érdemes a csapágyak számát, minőségét és kialakítását is szem előtt tartani, hiszen ez határozza meg az orsó tartósságát és teljesítményét. Minél több jó minőségű csapágy van az orsóban, annál simább a futása.
Fontos tényező még az orsó zsínórkapacítása, zsinórképe, a fékrendszere és a hajtókar.
Ezen felül ajánlatos olyan orsót választani, amihez pótdob is tartozik.
Mindezekkel a tudnivalókkal felvértezve térképezze fel horgászorsó kínálatunkat, reméljük megtalálja a tökéletes darabot, legyen szó harcsahorgászatról, ponty horgászatról, vagy bármilyen más célhalról.
Rendelését 30.000 Ft felett ingyen kiszállítjuk az ország bármely pontjára, hogy mielőbb kipróbálhassa új szerzeményét.

Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu