Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Leszúró, Bottartó

A leszúró, bottartó ágas egy olyan horgászati eszköz, amelyet általában parton vagy stégen használnak a horgászbotok rögzítésére. Ezek az eszközök segítenek abban, hogy a horgász könnyedén és stabilan elhelyezhesse a horgászbotjait, így szabadon tarthatja a kezét más tevékenységekre, például csalizásra vagy a fogott halak kezelésére.
A leszúró, bottartó ágas általában a következőképpen működik:
  1. Leszúrás: A leszúró vége hegyes, hogy könnyedén be tudjuk szúrni a talajba vagy más, megfelelő felületbe. Ez biztosítja a stabilitást és megakadályozza, hogy a bottartó elmozduljon a használat során.
  2. A bottartó ágas kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászbotot biztonságosan rögzítsük rajta. Ezáltal a bot stabilan áll, és a horgász a jelzőket vagy Swinger kapásjelzőket is könnyedén használhatja.
  3. A leszúró, bottartó ágasok általában többágasak, így a horgász több botot is elhelyezhet rajtuk, amelyekkel párhuzamosan horgászhat.
A leszúró, bottartó ágasok különféle anyagokból készülhetnek, például fém vagy műanyag. Fontos, hogy a leszúró hegye elég erős legyen ahhoz, hogy a talajba könnyen behatoljon anélkül, hogy meggörbülne vagy megsérülne. Az anyagoknak tartósnak és időjárásállónak kell lenniük, hogy hosszú élettartamúak legyenek és ellenálljanak az időjárás viszontagságainak.
A leszúró, bottartó ágasok használata kényelmes és praktikus megoldás a horgászok számára, mivel segítik a horgászati felszerelés rendezett és könnyen elérhető tárolását a horgászat során.
Rendezés:

BY DÖME TEAM FEEDER Bottartó hármas

Külső Raktár (2-5 MUNKANAP)
19.990 Ft 17.990 Ft
10%
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu