Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Barion
Barion
Kényelmes és biztonságos fizetés bankkártyával!
GLS Házhozszállítás
GLS Házhozszállítás
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett!
DELPHIN CLASSA CWS XXL 125cm mérlegelőtáska
15.838 Ft
11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 24%
Menny.:db

DELPHIN CLASSA CWS XXL 125cm mérlegelőtáska

15.838 Ft
11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 24%
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 101004769
Elérhetőség: RAKTÁRON (1-3 MUNKANAP)
Gyártó:
Praktikus eszköz, amely alkalmas a pikkelyes fogások biztonságos és kíméletes mérésére vagy rövid távú tárolására, most már hosszabb, XXL méretben is.

Leírás és Paraméterek

DELPHIN CLASSA CWS XXL 125cm mérlegelőtáska

Praktikus eszköz, amely alkalmas a pikkelyes fogások biztonságos és kíméletes mérésére vagy rövid távú tárolására, most már hosszabb, XXL méretben is. Mint minden CLASSA sorozatú termék, ez a méroszák is kiváló minőségű kidolgozással, funkcionalitással és nagyon kedvező árral rendelkezik.

A zsák karjai teljes hosszában úszókkal vannak ellátva, ami lehetővé teszi a fogás biztonságos tárolását a vízben, például a fotózás előkészítése során. A fő rész finom hálóból készült, amely maximálisan kíméletes a halakhoz. Az anyag használatának köszönhetően a hal emelése és kezelése közben a víz teljesen kiürül a szákból, ami pontos mérést tesz lehetővé.

A háló két fekete textil hevederrel van megerősítve, amelyek a középső fogantyúba futnak. A hosszú fogantyúknak köszönhetően a zsák könnyen felakasztható a mérlegre. A zsák emellett mindkét oldalán textil fogantyúkkal van ellátva, amelyek egyszerű emelést és szállítást biztosítanak. Az erős cipzárak mindkét oldalon és a felső részen találhatók, ami azt jelenti, hogy a CWS szinte teljesen kicipzározható a hal könnyebb kezelése érdekében.

Természetesen 5 méter hosszú horgonyzó zsinórral és végén menetes csatlakozóval van ellátva. Ennek a rendszernek köszönhetően a horgonyzás a parton nagyon biztonságos. A zsinór egy integrált, kompakt zsebben található a szák oldalán. Ezen kívül az oldalon egy klip is található, amely a cipzár kocsijának rögzítésére szolgál, hogy elkerülje a szák nem kívánt kinyílását és a fogás elszökését.

Paraméterek:

  • Méret: 125x60x16 cm
  • Szállítási méret: 125x12x12 cm
  • Súly: 1060 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu