Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Barion
Barion
Kényelmes és biztonságos fizetés bankkártyával!
GLS Házhozszállítás
GLS Házhozszállítás
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett!
DELPHIN REAXE DualCASE botzsák 125cm
17.124 Ft
14.090 Ft (11.094 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 18%
Menny.:db

DELPHIN REAXE DualCASE botzsák 125cm

17.124 Ft
14.090 Ft (11.094 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 18%
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 101004757
Elérhetőség: Külső Raktár (2-5 MUNKANAP)
Gyártó:
A REAXE DualCASE egy kétrekeszes botzsák, amelyet feederbotok és egyéb felszerelések tárolására és szállítására terveztek.

Leírás és Paraméterek

DELPHIN REAXE DualCASE botzsák 125cm

A REAXE DualCASE egy kétrekeszes botzsák, amelyet feederbotok és egyéb felszerelések tárolására és szállítására terveztek. Belsejében rengeteg hely van, ami garantálja, hogy mindig lesz elegendő hely benne a különböző feederbotok számára. Nem kell attól tartania, hogy esetleg egy másik márkájú bot nem fér majd bele.

Ez a botzsák fekete és szürke színben készül, merész zöld részletekkel. Tartós anyagból készül, amely ellenáll az enyhe esőzésnek, a harmatból származó nedvességnek és a durva bánásmódnak is. Az alján vízálló anyag található, így a tok akár nedves talajra is helyezhető anélkül, hogy megsérülne.

A tok minden oldala és az elválasztó is alaposan bélelt. Így akár két bot egyidejű szállításakor sem sérülnek meg a benne szállított felszerelések. Az orsókat tároló rész minden szabványméretű feeder készség számára elegendő helyet biztosít.

A botzsák egy T-PROTECT nevű külső zsebbel is rendelkezik, amit a feeder spiccek szállítására szolgáló tok számára terveztek. A zseb gumírozott szövetből készült a spicctagok védelmének fokozása érdekében. Egy másik oldalsó zseb a HOLDER POCKET nevet viseli. Ez cipzárral rendelkezik, és a REAXE feeder tartókhoz vagy más aprócikkek tárolására tervezték. A másik oldalon egy műanyag kapcsos és cipzáras zseb található az összecsukható merítőháló vagy merítőhálónyél tárolására. Van még két további félzseb rajta a leszúrók számára, melyek állítható pánttal rögzíthetők.

A könnyebb szállítás érdekében a tok nagy, kiváló minőségű levehető vállpánttal és két textil fogantyúval van felszerelve. A nagy cipzárak minőségi csúszkákkal és húzókákkal biztosítják, hogy a botzsák minden része megfelelően zárható legyen.

Technikai információ:

  • Modell REAXE DualCASE 125cm
  • Méretek: 125 x 30 x 11 cm
  • Zseb mérete: 118 x 10 cm
  • A T-protect pocket zseb mérete: 68 x 5 cm
  • A Holder pocket zseb mérete: 40 x 9 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu