Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Barion
Barion
Kényelmes és biztonságos fizetés bankkártyával!
GLS Házhozszállítás
GLS Házhozszállítás
Ingyenes szállítás 30.000 Ft felett!
DELPHIN Reel SPACE C2G orsótartó táska
10.695 Ft
9.490 Ft (7.472 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 11%
Menny.:db

DELPHIN Reel SPACE C2G orsótartó táska

10.695 Ft
9.490 Ft (7.472 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 11%
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 101002372
Elérhetőség: RAKTÁRON (1-3 MUNKANAP)
Gyártó:
Párnázott orsótáska, amelyben orsói teljesen biztonságban lesznek.

Leírás és Paraméterek

DELPHIN Reel SPACE C2G orsótartó táska

A Delphin SPACE egy exkluzív táskasorozat neve a Delphin műhelyből. Minőségi kidolgozás, minőségi cipzárak, de különösen kivételes kialakítás a C2G terepminta használatával.

Párnázott orsótáska, amelyben orsói teljesen biztonságban lesznek. Ezt a tokot vagy két kisebb orsóhoz tervezték, amikor a állítható válaszfal középen van, vagy egy nagy kapacitású orsóhoz, amikor a válaszfal a szélén van, és elválasztja az orsót és a tartalék dobtól. A állítható rekesznek köszönhetően korlátlan lehetőségeket kap a belső tér kialakításában és felhasználásában. Természetesen ez a kézitáska tartalmaz egy fogantyút és egy belső hálós zsebet.
Annak ellenére, hogy a tokot elsősorban orsók tárolására és szállítására tervezték, más horgásztartozékokhoz is használható.

Műszaki paraméterek:

  • A táska mérete: 33x25x12 cm
  • Belső hálós zseb: 28x22cm

A Delphin műhely stílusos szabadalmaztatott terepmintája a C2G márkanév alatt számos formával és látószöggel rendelkezik. A nevét, amit szabadon fordíthatunk Carpath 2. generációs, ami közvetlenül utal elődjére, de olvashatjuk úgy is, hogy Carpath to Green, azaz a Carpath gondolatának átmenete a zöldbe. Egyedisége és összetéveszthetetlensége azokban az elemekben rejlik, amelyekből készült. Első pillantásra ez egy terepminta, amely a zöld három különböző árnyalatából áll. Azonban minden megváltozik, ha jobban megnézzük, amikor észreveszi a pontyok sziluettjeit, a pontyszerelék egyes elemeit és a Delphin logókat, valamint a C2G jelölést. Ennek az egyedi kialakításnak köszönhetően horgászfelszerelése azonnal egyedivé és maximálisan eredetivé válik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu
Árukereső.hu Árukereső.hu